Corona is voorbij! Het is tijd om extra uit te pakken!

Corona lijkt dan nu toch eindelijk echt achter ons te liggen en iedereen is weer enthousiast trouwplannen aan het maken. Iedereen die belangrijk voor je is kan weer bij jullie mooiste dag zijn en de feestjes (groot en klein) zijn ook weer mogelijk. De trend is om nu juist extra uit te pakken door middel van bijzondere locaties, decoraties, in stijl gedekte tafels, culinaire verrassingen en extra aandacht voor details. Aanstaande bruidsparen hebben soms (meerdere keren) hun mooiste dag moeten uitstellen, maar niets houdt ons nu nog tegen en het belooft een prachtig trouwseizoen te worden. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in!

Bijzondere Trouwlocaties

Een van de bijzondere trouwlocaties in Brabant is Paviljoen Het Houtse Meer. Deze locatie is gelegen in Den Hout (tussen Breda en Oosterhout) en heeft een prachtige ambiance. Denk hierbij aan een ceremonie aan het strand en de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Een geweldige zangeres erbij en de Ibiza-vibe komt je tegemoet. Ook het eten en feesten is hier anders dan anders. Naast Paviljoen Het Houtse Meer ligt de Vrachelse Heide met zijn zandverstuiving. Een top locatie voor een trouwreportage. Kortom 1 van onze favoriete locaties in Brabant!

Trouwen in het buitenland

Sommige bruidsparen kiezen voor een bruiloft in het buitenland. Met je blote voeten op een hagelwit strand onder de palmbomen of juist trouwen op het prachtige plein van Sienna in Italiƫ en vervolgens met het hele gezelschap dineren midden in het Toscaanse landschap. Alles is vrijwel mogelijk. Wel vergt een bruiloft in het buiteland een andere voorbereiding. Elk land heeft weer andere 'regels en wetten' en vaak gaat er een hele papierwinkel aan vooraf. Wil je trouwen in het buitenland? Neem dan een goede weddingplanner in de arm die ter plaatse alles voor je kan regelen. Veel bruidsparen kiezen voor een lokale fotograaf uit het land zelf maar dat leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Daarom kan je beter een eigen fotograaf meenemen vanuit Nederland. Je communiceert in je eigen taal en ook achteraf als jullie weer thuis zijn en het album wordt gemaakt dan is het veel praktischer om een Nederlandse fotograaf te hebben.