Over ons​

Wij zijn Petra en Nadine. Een enthousiast fotografenduo uit Brabant. Al meer dan tien jaar bevriend en delen dezelfde passie: fotograferen! Beide hebben we jarenlange ervaring als zelfstandig fotograaf. Een paar jaar geleden hebben we onze krachten gebundeld en sindsdien fotograferen we bruiloften als duo. Vanaf 2020 doen we dit onder de naam 4you Bruidsfotografie.

Complete trouwreportage​

Bruiloften fotograferen is fantastisch. Het voelt bijzonder om onderdeel te mogen zijn van jullie speciale dag. Door samen te werken kunnen we nog meer bijzondere momenten vastleggen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie zelf goed op de foto staan. Maar ook voor jullie gasten is het een speciale dag. Daarom hebben we aandacht voor het complete gezelschap. 

Wij geloven dat je met creativiteit, liefde voor het vak en oog voor details onderscheid kunt maken tussen een mooi plaatje en een bijzondere foto.

Perfecte samenwerking

Naast collega’s, zijn wij ontzettend goede vriendinnen. We hebben dezelfde interesses en gaan dan ook vaak samen op reis. We zitten zo op één lijn dat we vaak hetzelfde denken en precies weten wat een ander bedoelt. Hierdoor zijn wij perfect op elkaar ingespeeld en zullen elkaar nooit voor de voeten lopen. Dus echt een enthousiast fotografen duo dat graag jullie mooiste dag op een creatieve en bijzondere manier in beeld brengt.

Je kent nu een stukje van ons verhaal. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal!