Werkwijze

Wat kan je verwachten wanneer je voor ons kiest?

Kennismaking

Een goede klik is erg belangrijk. Daarom ontmoeten we jullie graag persoonlijk! We bespreken wat jullie zoeken in een fotograaf en laten zien wat je van ons kan verwachten. Wel zo fijn als vooraf alles duidelijk is.

Natuurlijk is het mogelijk om jullie eigen ideeën in te brengen, we denken graag met jullie mee.

Voorgesprek

Twee weken voor de trouwdag hebben we nogmaals contact. We nemen de trouwdag door en bespreken waar we rekening mee moeten houden.

Trouwdag

Jullie dag is eindelijk aangebroken! We melden ons op het afgesproken tijdstip en schieten vanaf dat moment onvergetelijke plaatjes. Dit doen we zowel binnen als buiten. Omdat we werken als duo kunnen we veel bijzondere momenten vastleggen. We spreken onderling af wie zich waarop concentreert zodat we elkaar niet in de weg lopen, maar elkaar juist aanvullen.

Op het afgesproken tijdstip nemen we weer afscheid. Met een brede glimlach stappen we in de auto. Binnen een paar dagen na de bruiloft ontvang je een aantal door ons geselecteerde foto’s. Ideaal om bijvoorbeeld op social media te delen.

Selectie

We hebben enorm veel beelden geschoten. We maken een selectie van de beste foto’s en plaatsen deze in een beveiligde omgeving. Met een link en wachtwoord kan je inloggen in jullie persoonlijke online gallery. Jullie kunnen jullie favoriete foto’s selecteren. Dit is de input voor het fotoalbum. Jullie kunnen ook opmerkingen plaatsen, die kunnen wij vervolgens verwerken.

Nabewerking

We gaan nu aan de slag met de digitale nabewerking van de door jullie gekozen foto’s. We gebruiken hiervoor professioneel “gereedschap” zodat je zeker weet dat je foto’s straks de beste kwaliteit hebben. Je ontvangt alle bestanden in kleur en zwart-wit.

Fotoalbum

6 weken na de bruiloft ontvangen jullie een concept trouwalbum. Dit geeft jullie de mogelijkheid feedback te leveren. In overleg doen we dan een aantal laatste aanpassingen. Vervolgens ontvangen jullie het luxe trouwalbum. Het ideale moment om nog eens na te genieten van jullie droomdag!